09.10.2018 - PASİF ÜYELERİN DİKKATİNE
Ptt Vakfı

PTT VE TURK TELEKOM VAKFI’NDAN DUYURU

PTT A.Ş. VE TURK TELEKOM A.Ş.’NİN KIYMETLİ ÇALIŞANLARI;

YÖNETİM KURULUMUZUN ALMIŞ OLDUĞU KARAR DOĞRULTUSUNDA, ÜYELERİMİZE YAPILAN KARŞILIKLI VE KARŞILIKSIZ YARDIMLARDA ORTAYA ÇIKABİLEN SUİSTİMALLERİN ÖNÜNE GEÇMEK VE ÜYELERİMİZ ARASINDA DAHA ADİL BİR SİSTEMİ UYGULAMAK AMACIYLA TALEP EDİLECEK YARDIMLAR, 01 OCAK 2019 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜYELİK SÜRELERİNE GÖRE SINIFLANDIRILARAK YAPILACAKTIR.

BUNA GÖRE; GEÇMİŞTE VAKIF ÜYELİĞİ BULUNAN VE BUGÜN İTİBARİYLE PASİF ÜYE KONUMUNDA BULUNAN ÜYELERİMİZİN 31 ARALIK 2018 TARİHİNE KADAR ÜYELİKLERİNİ AKTİF HALE GETİRMELERİ HALİNDE GEÇMİŞ ÜYELİK SÜRELERİ BİRLEŞTİRİLECEKTİR. TALEP EDECEKLERİ KARŞILIKLI YA DA KARŞILIKSIZ YARDIMLAR BİRLEŞTİRİLMİŞ TOPLAM KIDEMLERİ ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR.

HALİHAZIRDA ÜYELİKLERİ PASİF OLAN ÜYELERİMİZİN HAK KAYBINA UĞRAMAMALARI İÇİN BELİRTİLEN SÜREYİ DİKKATE ALMALARI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

01 OCAK 2019 TARİHİNDEN SONRA ÜYELİK BAŞLATACAKLARIN GEÇMİŞ DÖNEMLERDE ESKİ ÜYELİKLERİ BULUNSA DAHİ YENİ ÜYE STATÜSÜNDE DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

ÖRNEĞİN, 1998-2013 YILLARINDA ÜYELİĞİ BULUNAN ÜYEMİZ, 31 ARALIK 2018 TARİHİNDEN ÖNCE ÜYELİĞİNİ BAŞLATIR İSE KIDEM BİRŞLETİRMESİ İLE ÜYELİK KIDEMİ 15 YILIN ÜZERİNDE OLACAKTIR. 2020 YILINDA EMEKLİ OLUP VAKFIMIZDAN KARŞILIKSIZ EMEKLİLİK YARDIMI TALEP ETTİĞİNDE 15-20 YIL ARASI ÖDENECEK OLAN MİKTARI ALMAYA HAK KAZANACAKTIR.

ÜYEMİZ, ÜYELİĞİNİ 01 OCAK 2019 TARİHİNDE SONRA BAŞLATIR VE 2020 YILINDA EMEKLİ OLUP EMEKLİLİK YARDIMI TALEP EDER İSE, GEÇMİŞ ÜYELİK SÜRELERİ DİKKATE ALINMAYACAĞINDAN AYRICA, EMEKLİLİK YARDIMI İÇİN KESİNTİSİZ EN AZ 5 YIL VE ÜZERİNDE ÜYELİK SÜRESİ ARANDIĞI İÇİN TALEBİ OLUMSUZ OLACAKTIR.

VAKIF FAALİYELERİMİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN; WWW.PTTVAKFİ.ORG.TR ‘DEN VEYA 0312.418.2058 NUMARALARI TELEFON HATTIMIZDAN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.

09.10.2018 VAKIF ÖDEMELERİ ARTIK POSTA ÇEKİ HESABINA
09.10.2018 YÜKSEK ÖĞRENİM MÜRACAATLARI
11.07.2018 Ödeme Kanallarımız
11.07.2018 Yeni Web Sitemiz